HondenOpleidingsCentrum Hoeksche Waard

Workshop hersenwerk

Het is belangrijk je hond fysiek in een goede conditie te houden. Voldoende beweging is een absolute must. Echter, een mentale belasting is even zo belangrijk. Daarnaast is het ook nog eens super leuk en het biedt plenty mogelijkheden voor als het eens een dag lang regent, want met hersenwerk voor je hond heb je dan toch een heel aangename manier om je hond bezig te houden.

Omdat veel mensen niet goed weten hoe ze dit alles in het vat kunnen gieten, geven we een workshop op dit vlak. Tijdens deze workshop dagen wij uw hond op allerlei manieren uit om 'puzzels' op te lossen. Na afloop van deze workshop zal uw hond zich heerlijk in zijn mand nestelen en u gaat naar huis met allerlei leuke ideeën om thuis toe te kunnen passen.

De worskhop zal worden gegeven op ons terrein aan de Reedijk 21 in Heinenoord en wel op zaterdag 8 april 2017. 's Morgens zijn er nog gehoorzaamheidstrainingen op het veld en dus starten we om 14.00 uur. De kosten bedragen € 22,50. Wil je deelnemen, meld je dan bijtijds aan, want om de kwaliteit van de workshop te kunnen waarborgen, kunnen we slechts een beperkt aantal deelnemers toelaten.

Wilt u deze workshop absoluut niet missen, klik dan hier om aan te melden. Eerst na ontvangst van uw betaling bent u verzekerd van deelname.