HondenOpleidingsCentrum Hoeksche Waard

privé lessen

HOC Hoeksche Waard geeft groepscursussen. Hiervoor is bewust gekozen, omdat je, wanneer je met je hond naar buiten gaat, ook andere mensen en andere honden tegenkomt. Maak op een dag dat het mooi weer is maar eens een wandeling door het bos of aan het strand. Eén ding weet je dan zeker: je loopt daar niet alleen.

Dit neemt niet weg dat er omstandigheden kunnen zijn die het wenselijk of zelfs raadzaam maken om toch (eerst) te kiezen voor een individuele begeleiding. In zo'n geval kan gekozen worden voor één of meerdere privé lessen. Deze kunnen - afhankelijk van de reden die eraan ten grondslag ligt - zowel op het trainingsveld, als in de naaste omgeving van waar de combinatie woont worden gegeven. Onze privélessen worden gegeven door Hanny de Winter. Zo'n 1:1 training is behoorlijk intensief voor de hond. In principe wordt dan ook uitgegaan van trainingssessies van circa een half uur. Dit heeft te maken met het feit dat de concentratie van een hond bij een dusdanig intensieve training na een half uur veelal op is.

Via onderstaand formulier kunt u kenbaar maken interesse te hebben in privé lessen. Er zal dan contact met u worden opgenomen om een en ander door te spreken.

 


 

Aanvraagformulier informatie privéles
 1. Geslacht *
  Ongeldige invoer!
 2. Voorletters *
  Vul s.v.p. Uw voorletters in
 3. Voornaam
  Vul s.v.p. Uw voornaam in
 4. Tussenvoegsel
  Ongeldige invoer
 5. Achternaam *
  Vul s.v.p. Uw achternaam in
 6. Adres + huisnummer *
  Vul s.v.p. Uw adres en huisnummer in
 7. Postcode *
  Ongeldige invoer
 8. Woonplaats *
  Vul s.v.p. Uw woonplaats in
 9. Telefoon
  Ongeldige invoer
 10. Mobiel
  Ongeldige invoer
 11. E-mail *
  Vul s.v.p. Uw e-mail adres in
 1. Geslacht *
  Ongeldige invoer
 2. Naam *
  Vul s.v.p. de naam van Uw hondin
 3. Ras
 4. Geboortedatum
  Ongeldige invoer
  dd-mm-jjjj
 5. Reden
  Ongeldige invoer