HondenOpleidingsCentrum Hoeksche Waard

Inhaallessen

Indien een les door slechte veldcondities niet door kan gaan, zal zoveel mogelijk worden uitgeweken naar de maandagavond. Reden hiervoor is dat op maandag het café gesloten is en we, indien nodig, gebruik kunnen maken van de parkeerplaats. Dit kan alleen voor de gehoorzaamheidslessen een alternatief bieden. Voor de gehoorzaamheidscursussen geldt verder dat inhaalmogelijkheden op andere cursusdagen dan dat uw les wordt gegeven in overleg met uw instructeur eveneens mogelijk is, ook wanneer u om persoonlijke redenen uw les een keer niet kunt volgen. Cursisten van de gehoorzaamheidstrainingen zijn zelf verantwoordelijk voor het volgen van het juiste aantal lessen wat voor de betreffende cursus staat.

Indien er door specifieke omstandigheden lessen geen doorgang hebben kunnen vinden, denk bijvoorbeeld aan een te nat trainingsveld, te hoge temperaturen om te trainen of onweer, kunnen - voor zover dat in ons vermogen ligt - inhaallessen worden gecreëerd. Deze zullen alsdan hieronder worden aangegeven.

De lessen die op donderdag 30 november geen doorgang hebben kunnen vinden, kunnen worden ingehaald op dinsdagavond of zaterdagochtend. Zie voor de exacte tijden de cursusplanning die staat opgenomen in de bovenbalk. Even naar beneden scrollen tot aan gehoorzaamheid. De laatste mogelijkheid om in te halen is op dinsdag 12 of zaterdag 16 december.

Cursisten die vanwege pakjesavond op 5 december de les niet hebben kunnen volgen, kunnen deze inhalen op donderdag of zaterdag. Zie voor de exacte tijden de cursusplanning. De laatste mogelijkheid om in te halen is op donderdag 14 of zaterdag 16 december.

Als er iets niet duidelijk is, stuur dan even een mailtje.