HondenOpleidingsCentrum Hoeksche Waard

Hoc Weerlijn

Slecht weer (geweest)? Kijk of de lessen doorgaan onder het linkje "afgelastingen" of op onze facebook pagina!

Vacatures

HOC Hoeksche Waard is een sterk groeiende hondenschool en feitelijk zijn wij altijd op zoek naar mensen die hun handen uit de mouwen willen steken. Dat kan variëren van incidentele activiteiten tot wekelijks terugkerende activiteiten op allerlei vlakken. Onderstaand geven wij graag een overzicht.

 

Instructeurs Gehoorzaamheid

Omdat wij een zo sterk groeiend aantal cursisten kennen en we toch de kwaliteit niet uit het oog willen verliezen, hebben wij een sterke behoefte aan instructeurs voor deze discipline. Mensen met diploma's en/of ervaring zijn meer dan welkom om contact met ons op te nemen. Heb je geen opleiding gevolgd en ben je geenszins ervaren in het les geven, maar wel heel erg geinteresseerd, bestaat er altijd nog de mogelijkheid om Instructeur Gehoorzaamheid te worden. Echter, je moet je er wel van bewust zijn dat je dan eerst een opleiding tot kynologisch instructeur 2 moet volgen. Tevens zal een gedegen stageperiode doorlopen moeten worden en zal de bereidheid aanwezig moeten zijn een maandelijkse bijscholing te blijven volgen. Ervaring met een eigen hond is een absolute must.

 

Instructeurs Behendigheid

Ook de Behendigheid is een discipline waarin steeds meer mensen actief worden en waarvoor we eigenlijk altijd wel instructeurs kunnen gebruiken. Heb je diploma's en/of ervaring en zou je bij ons les willen geven, laat het ons dan even weten.

 

Instructeurs Jacht

Voor wat betreft de Jachttraining / Apporteersport geldt feitelijk hetzelfde als voor de voorgaande twee disciplines, waarbij moet worden opgemerkt dat eigen ervaring ook hierbij een zeer grote rol speelt. Aangezien de jachttrainingen relatief snel op de diverse locaties worden gegeven, dienen onze Instructeurs Jachttraining zeer zelfstandig te opereren, zonder goed overleg uit het oog te verliezen. Inmiddels hebben we een wachtlijst voor de jachttraining, dus een collega instructeur kunnen we heel goed gebruiken.

 

Instructeurs Combi Sport

Op dit moment zijn er voor deze discipline geen vacatures

 

Barmedewerkers

We hebben weliswaar een piepkleine kantine, maar hij is zeker niet ongezellig. Wij vinden het leuk als mensen wat vroeger komen om eerst een kopje koffie te drinken of als ze even blijven hangen voor een drankje en een kletspraatje met hun mede-cursisten. Om deze mensen te kunnen bedienen hebben we een team van barmedewerkers. Lijkt het je wat om een cursusavond (of zo nu en dan als invaller) kantinedienst te draaien, horen wij dat graag.

 

Medewerkers evenementen

Met de groei van het aantal cursisten, groeit ook het aantal evenementen en juist dan kunnen we altijd veel helpende handen gebruiken. Is er een evenement en je bent beschikbaar, meld je dan even aan.

 

Wil je reageren op één van de bovenstaande vacatures, neem dan contact op met Ina Speksnijder mobiel 06-13504777 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.