Cursusaanbod

Gehoorzaamheid, sport of spel ?

 

Bekijk hier ons corona protocol!

Met dank aan Hondentrimland voor het gebruik van de foto’s.

Agility

Bij agility loop je met je hond zo snel mogelijk een parcours van verschillende toestellen. Zo kennen we bijvoorbeeld hoogte- en breedtesprongen, een tunnel, een kattenloop, schutting en wip.

Apporteersport

Apporteersport is een hondensport die afgeleid is van de jacht. Apporteren, zoeken, de dummy uit het water halen… U doet de oefeningen altijd individueel en op uw eigen niveau. 

Combisport

De samenwerking tussen baas en hond maakt deze sport zo interessant. De combisport kent vier onderdelen met oefeningen uit de gehoorzaamheid, agility en apporteersport, waardoor het heel gevarieerd is.

Dogfrisbee

Dogfrisbee is een tak van sport voor alle honden die graag actief met hun baas bezig willen zijn. Dogfrisbee behelst veel meer dan alleen maar het gooien en vangen van een disc. Het is heel veelzijdig.

Flygility

Flygility is een combinatie van Flyball en Agility. De bedoeling is dat de hond zelfstandig een parcours met hindernissen aflegt naar de flyball loopt en de bal vangt en terugbrengt.

Gehoorzaamheid

In onze gehoorzaamheidscursussen helpen wij u bij de opvoeding en training van uw hond. Het opbouwen van wederzijds begrip, vertrouwen en met plezier leren samenwerken, zorgen ervoor dat u een goede band met uw hond opbouwt.

Hoopers

Hoopers is een laagdrempelige sport, waarbij de hond op afstand door middel van stem- en lichaamsaanwijzingen door een parcours bestaande uit hoops, tunnels, barrels (tonnen) en gates (hekjes) wordt gestuurd.

Speuren

Alle honden vinden speuren leuk. De kunst om bij het speuren te presteren is uw hond te vertrouwen. Ze leren hun neus optimaal te gebruiken om interessante sporen te volgen.

Pin It on Pinterest

Share This
Vanwege de coronamaatregelen werken wij momenteel met kleinere groepen en aangepaste lestijden. Een les duurt nu ca. 30 min. De tijden vermeld in de cursusplanning kunnen hierdoor afwijken. Neem contact met ons op bij vragen. CONTACT