Over ons

Staand v.l.n.r.: John Geubels, Amanda Langbroek, Jeannet Roos, Marijke Labrie, Jan Derksen, Tessa Tenwolde, Jacqueline Schrier, Lia Romeijn, Sylvia den Ouden.

Zittend v.l.n.r.: Ineke Muilwijk, Ina Speksnijder, Riëtte te Lindert, José Verwaard.

Niet op de foto: Antoin Schrier, Babiche de Rouw , Celestina Ruscillo, Joyce de Beer, Linda Engels, Marjolein van Vliet, Michelle Lagemann, Tessa Bastelaar.

HOC Hoeksche Waard is opgericht in 2003. Wij hebben als doel cursussen zo aan te bieden dat er ruimte is voor zowel opleiding als opvoeding. Iedereen wil graag een gehoorzame maar zeker ook een vrolijke hond, waaraan hij veel plezier beleeft. Om dit te bereiken werken wij vooral met het beloningssysteem.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. U wordt begeleid door gediplomeerde en ervaren instructeurs. We volgen alle nieuwe ontwikkelingen op de voet en integreren de nieuwste inzichten gelijk in onze lessen.

Wij houden trainingsgroepen bewust klein, zodat de instructeurs voldoende aandacht kunnen besteden aan iedere hond en zijn baasje. Hierdoor kan het voorkomen dat er voor een cursus een wachtlijst is.

HOC Hoeksche Waard is aangesloten bij de Federatie Hondensport Nederland.

Hulp gezocht

Lijkt het u ook leuk om les te gaan geven?  Neem dan contact op met Ina Speksnijder.

Pin It on Pinterest

Share This