Zo kun je inschrijven

Aanmelden

Wij maken gebruik van Planwise om de aanmeldingen en cursussen te beheren. Hieronder vind je de uitleg hoe je je bij ons kunt aanmelden en inschrijven voor onze cursussen of privélessen.

Is uw hond angstig of valt uw hond uit naar andere honden, meld  je dan niet aan voor een groepscursus maar neem eerst contact met ons op via mail: info@hondenopleidingscentrum.nl.

Aanmeldlink

Gebruik deze link om in te loggen of om de eerste keer te registreren: https://hondenopleidingscentrum.planwise.nl/nl/auth/login.

Voor het inschrijven van een cursus of lessen, zie de stappen hieronder.

Na registratie kom je in je persoonlijke dashboard terecht.  Heb je je ingeschreven voor een cursus of lessen dan zie je in het dashboard je eerstvolgende lessen staan. (hier vind je de gebruiksaanwijzing)

 

 

 

Inschrijven voor een cursus

Inschrijven voor een cursus kan via het knopje “cursussen” links in het overzicht.

Let op: Alle lopende cursisten hebben tot 2 weken voor aanvang voorrang op de vervolgcursussen op dezelfde dag, daarna wordt de cursus openbaar gezet voor “anderen” om in te schrijven. Pas dan zijn de cursussen in het overzicht te vinden.

Inschrijven voor privélessen of welpenlessen

Wil je je voor privélessen of welpenlessen inschrijven?
Koop dan eerst een strippenkaart, vervolgens kun je zelf voor een les/lessen inschrijven via het knopje lessen of door de les in de kalender op te zoeken. Klik op deze les en vervolgens kan je je inschrijven (mits niet reeds gereserveerd).

Let op:
– Zorg dat je bij het inschrijven voor privelessen de juiste instructeur kiest, ieder heeft zijn eigen discipline, klik hier voor meer informatie.
– Heb je een strippenkaart gekozen voor meerdere lessen, reserveer dan elke les apart.
– Kies je voor 5 privé lessen  (voordeliger), dan dien je wekelijks achtereenvolgende lessen te kiezen.
– Heb er erg in dat een strippenkaart een geldigheidsdatum heeft

Wanneer je bent ingelogd in het systeem vind je in documenten (links in het overzicht) een uitgebreidere gebruiksaanwijzing van dit programma.

Heb je vragen, kom je er niet uit of wil je niet via ideal betalen? Neem dan contact met ons op via mail: info@hondenopleidingscentrum.nl.

Pin It on Pinterest

Share This