Sluiting ivm feestdagen

maandag 21 december 2020

Wij zijn gesloten t/m 8 januari.

Wat een jaar! Een jaar vol onzekerheden. Een jaar van puzzelen, aanpassen en teleurstellingen te boven komen. Maar tegelijkertijd…wat een mooi jaar!

Dankbaar voor ons team waar, door de steeds wisselende maatregelen, ontzettend veel flexibiliteit, doorzettingsvermogen, aanpassingsvermogen en geduld van is gevraagd. Met veel enthousiasme hebben zij de lessen mogelijk gemaakt. Dankbaar voor onze cursisten: dat zij bleven komen, het continue accepteren van aanpassingen in de planning, hun steun, vertrouwen en de mooie woorden die we keer op keer mochten ontvangen.
Dankzij jullie allen zijn wij dit jaar goed doorgekomen en kunnen we met een onwijs drukke en volle planning het nieuwe jaar tegemoetzien.
Wij wensen u hele fijne feestdagen. Blijf gezond en we zien u graag weer in het nieuwe jaar!

Recent nieuws:

Prijzen 2022

Per 1-1-2022 verhogen wij onze prijzen. De nieuwe prijzen kan u vinden bij de cursussen.

Wegwerkzaamheden van 12-7 t/m 15-8

Van maandag 12 juli tot en met 15 augustus 2021 voert de provincie Zuid-Holland en het waterschap Hollandse Delta groot onderhoud uit op de N489. Tijdens de werkzaamheden is de N489 afgesloten tussen de Reedijk en de Maasdijk/Westdijk. Wij zijn op die dagen alleen...

Aangescherpte coronamaatregelen

I.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen stoppen wij (voor dit jaar) per direct met de sporten: - Agility - Flygility - Dogfrisbee - Combisport De G&G en speurlessen vervallen voor de komende 2 weken. Alle gehoorzaamheidslessen gaan gewoon door. Wij zullen de...

Pin It on Pinterest

Share This