Sluiting ivm feestdagen

maandag 21 december 2020

Wij zijn gesloten t/m 8 januari.

Wat een jaar! Een jaar vol onzekerheden. Een jaar van puzzelen, aanpassen en teleurstellingen te boven komen. Maar tegelijkertijd…wat een mooi jaar!

Dankbaar voor ons team waar, door de steeds wisselende maatregelen, ontzettend veel flexibiliteit, doorzettingsvermogen, aanpassingsvermogen en geduld van is gevraagd. Met veel enthousiasme hebben zij de lessen mogelijk gemaakt. Dankbaar voor onze cursisten: dat zij bleven komen, het continue accepteren van aanpassingen in de planning, hun steun, vertrouwen en de mooie woorden die we keer op keer mochten ontvangen.
Dankzij jullie allen zijn wij dit jaar goed doorgekomen en kunnen we met een onwijs drukke en volle planning het nieuwe jaar tegemoetzien.
Wij wensen u hele fijne feestdagen. Blijf gezond en we zien u graag weer in het nieuwe jaar!

Recent nieuws:

Aangescherpte coronamaatregelen

I.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen stoppen wij (voor dit jaar) per direct met de sporten: - Agility - Flygility - Dogfrisbee - Combisport De G&G en speurlessen vervallen voor de komende 2 weken. Alle gehoorzaamheidslessen gaan gewoon door. Wij zullen de...

Corona protocol

Corona protocol Vanwege het coronavirus is naleving van de maatregelen van de Nederlandse overheid belangrijker dan ooit. De volgende basisregels zijn dan ook voor iedereen van toepassing: Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen,...

Accreditatie SPPD

Riëtte te Lindert ook geaccrediteerd door de SPPD als Kynologisch Instructeur!

Pin It on Pinterest

Share This
Vanwege de enorme drukte nemen wij tijdelijk even geen nieuwe aanmeldingen aan voor de wachtlijst voor onze gehoorzaamheidscursussen die vol zitten. Kijk in de cursusplanning in welke cursussen er nog wel plek is.