Sluiting ivm feestdagen

maandag 21 december 2020

Wij zijn gesloten t/m 8 januari.

Wat een jaar! Een jaar vol onzekerheden. Een jaar van puzzelen, aanpassen en teleurstellingen te boven komen. Maar tegelijkertijd…wat een mooi jaar!

Dankbaar voor ons team waar, door de steeds wisselende maatregelen, ontzettend veel flexibiliteit, doorzettingsvermogen, aanpassingsvermogen en geduld van is gevraagd. Met veel enthousiasme hebben zij de lessen mogelijk gemaakt. Dankbaar voor onze cursisten: dat zij bleven komen, het continue accepteren van aanpassingen in de planning, hun steun, vertrouwen en de mooie woorden die we keer op keer mochten ontvangen.
Dankzij jullie allen zijn wij dit jaar goed doorgekomen en kunnen we met een onwijs drukke en volle planning het nieuwe jaar tegemoetzien.
Wij wensen u hele fijne feestdagen. Blijf gezond en we zien u graag weer in het nieuwe jaar!

Recent nieuws:

Prijzen 2024

Vanaf 1-1-24 zijn wij weer genoodzaakt onze prijzen te verhogen. De prijzen staan inmiddels op de website vermeld bij de diverse disciplines.  

Wij zijn partner van Prins Petfoods geworden!

Prins Petfoods maakt 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding. Geperste en krokante brokvoeding, buiten de koeling houdbare vleesmaaltijden in worstvorm of blik en diepvries vers vleesmaaltijden. Voedingen voor alle behoeften en levensfasen, allemaal op basis van...

Help je uitvallende hond cursus!

In samenwerking met Kynolexis starten wij eind 2023/begin 2024 weer de "Help je uitvallende hond" cursus op de maandagochtend. Heb jij moeite met het uitlaten van je hond? Neem dan zeker een kijkje naar dit sublieme aanbod. Valt je hond buitenshuis uit naar andere...

Pin It on Pinterest

Share This