Help je uitvallende hond cursus!

woensdag 12 april 2023

In samenwerking met Kynolexis starten wij op maandag 8-5 weer de “Help je uitvallende hond” cursus.

Heb jij moeite met het uitlaten van je hond? Neem dan zeker een kijkje naar dit sublieme aanbod.

Valt je hond buitenshuis uit naar andere honden of mensen op straat en wil je hier wat aan veranderen zodat jullie samen weer met meer plezier op pad kunnen gaan?

We weten allemaal wel zo’n beetje dat uitvallende honden veel zorgen en stress teweeg kunnen brengen. De begeleiders vrezen voor een negatieve ervaring en de afkeurende blikken van voorbijgangers maken het er voor niemand niet beter op. Vaak loop je met schaamte en verdriet op straat, terwijl je vanbinnen weet dat je maatje dit niet verdient.

Wil jij graag weer met plezier gaan wandelen door te leren wat jouw maatje nodig heeft? Wil je begrijpen waarom die uitvalt? Sta je ervoor open om er met een begripvolle, moderne werkwijze hiermee aan de slag te gaan? Dan ben je bij deze cursus aan het juiste adres, wij kunnen je helpen met deze cursus speciaal voor honden die uitvallen naar andere honden of mensen.
De cursus wordt gegeven door hondengedragstherapeut Inna Dirkse van KynoLexis in samenwerking met Ina van HOC Hoeksche Waard.
We starten op maandag 8-5 2023 !
Er is plaats voor  6 cursisten, wees er dus snel bij, vol = vol.
Kijk hier voor meer cursusinformatie.

 

 

Recent nieuws:

Prijzen 2024

Vanaf 1-1-24 zijn wij weer genoodzaakt onze prijzen te verhogen. De prijzen staan inmiddels op de website vermeld bij de diverse disciplines.  

Wij zijn partner van Prins Petfoods geworden!

Prins Petfoods maakt 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding. Geperste en krokante brokvoeding, buiten de koeling houdbare vleesmaaltijden in worstvorm of blik en diepvries vers vleesmaaltijden. Voedingen voor alle behoeften en levensfasen, allemaal op basis van...

Help je uitvallende hond cursus!

In samenwerking met Kynolexis starten wij eind 2023/begin 2024 weer de "Help je uitvallende hond" cursus op de maandagochtend. Heb jij moeite met het uitlaten van je hond? Neem dan zeker een kijkje naar dit sublieme aanbod. Valt je hond buitenshuis uit naar andere...

Pin It on Pinterest

Share This