Help je uitvallende hond cursus!

maandag 28 augustus 2023

In samenwerking met Kynolexis starten wij eind 2023/begin 2024 weer de “Help je uitvallende hond” cursus op de maandagochtend.

Heb jij moeite met het uitlaten van je hond? Neem dan zeker een kijkje naar dit sublieme aanbod.

Valt je hond buitenshuis uit naar andere honden of mensen op straat en wil je hier wat aan veranderen zodat jullie samen weer met meer plezier op pad kunnen gaan?

We weten allemaal wel zo’n beetje dat uitvallende honden veel zorgen en stress teweeg kunnen brengen. De begeleiders vrezen voor een negatieve ervaring en de afkeurende blikken van voorbijgangers maken het er voor niemand niet beter op. Vaak loop je met schaamte en verdriet op straat, terwijl je vanbinnen weet dat je maatje dit niet verdient.

Wil jij graag weer met plezier gaan wandelen door te leren wat jouw maatje nodig heeft? Wil je begrijpen waarom die uitvalt? Sta je ervoor open om er met een begripvolle, moderne werkwijze hiermee aan de slag te gaan? Dan ben je bij deze cursus aan het juiste adres, wij kunnen je helpen met deze cursus speciaal voor honden die uitvallen naar andere honden of mensen.
De cursus wordt gegeven door hondengedragstherapeut Inna Dirkse van KynoLexis in samenwerking met Ina van HOC Hoeksche Waard.
Hou de website in de gaten voor de nieuwe startdatum of stuur ons een mailtje als u een bericht wilt ontvangen zodra de startdatum bekend is.
Kijk hier voor meer cursusinformatie.

 

 

Recent nieuws:

50% korting op Butternut box

Wil je eens ander hondenvoer proberen?  Kijk dan eens naar de butternut box. Butternut maakt eenvoudige, complete maaltijden van vlees en groente van de hoogste kwaliteit voor honden van alle leeftijden. De maaltijden worden in bevroren porties bij je thuisbezorgd....

Op zoek naar oppas voor jouw hond?

Sinds kort zijn wij aangesloten bij een platform waar vraag en aanbod aan elkaar gekoppeld worden. Hiermee zijn wij één van de welzijnsgerichte hondenscholen die aangesloten zijn bij 'Mijn Oppashond'. Via dit platform kunnen hondeneigenaren die oppas zoeken in de...

Gesloten van 16-7 t/m 13-8

Van 16 juli t/m 13 augustus zijn wij gesloten vanwege vakantie! Mailtjes zullen wij zoveel mogelijk proberen te beantwoorden, dit kan echter iets langer duren dan normaal. Wij wensen jullie een prachtige vakantie/zomer toe!  

Pin It on Pinterest

Share This