Op zoek naar oppas voor jouw hond?

maandag 31 juli 2023

Sinds kort zijn wij aangesloten bij een platform waar vraag en aanbod aan elkaar gekoppeld worden. Hiermee zijn wij één van de welzijnsgerichte hondenscholen die aangesloten zijn bij ‘Mijn Oppashond’.

Via dit platform kunnen hondeneigenaren die oppas zoeken in de eigen regio in contact komen met honden oppassers. Daarbij kunnen oppaszoekers zien of de potentiële oppas beschikt over de hedendaagse kennis van hondentaal en – behoeften. Als oppas kun je zelfs je kennis opfrissen door het volgen van trainingen, online of in de praktijk. Hiermee onderscheidt ‘Mijn Oppashond’ zich van ander sites waar eigenaar en oppas elkaar vinden!

Ben je op zoek naar een betrouwbare oppas of heb je de mogelijkheid om een andere hondeneigenaar te helpen?
Ga dan naar mijnoppashond.nl om te kijken hoe het werkt!

 

Recent nieuws:

Help je uitvallende hond cursus!

In samenwerking met Kynolexis starten wij eind 2023/begin 2024 weer de "Help je uitvallende hond" cursus op de maandagochtend. Heb jij moeite met het uitlaten van je hond? Neem dan zeker een kijkje naar dit sublieme aanbod. Valt je hond buitenshuis uit naar andere...

50% korting op Butternut box

Wil je eens ander hondenvoer proberen?  Kijk dan eens naar de butternut box. Butternut maakt eenvoudige, complete maaltijden van vlees en groente van de hoogste kwaliteit voor honden van alle leeftijden. De maaltijden worden in bevroren porties bij je thuisbezorgd....

Gesloten van 16-7 t/m 13-8

Van 16 juli t/m 13 augustus zijn wij gesloten vanwege vakantie! Mailtjes zullen wij zoveel mogelijk proberen te beantwoorden, dit kan echter iets langer duren dan normaal. Wij wensen jullie een prachtige vakantie/zomer toe!  

Pin It on Pinterest

Share This